top of page

KUND: KOLMÅRDENS DJURPARK KANALER: PRINT,DIGITALT

Skitsnack om husdjur blev årets julklapp

Hos många barnfamiljer tjatas det dagligen om husdjur. Men det finns flera anledningar varför det inte är ett alternativ att ha djur hemma. Ändå vill man som förälder att ens barn har en relation till djur. Därför skapade vi åt Kolmården ett fadderskapsprogram där man kan följa ett av alla parkens djur, på Instagram eller via en app. För att marknadsföra denna lösning drar vi inför julen igång en printkampanj som grundar sig i denna verklighet för barnfamiljer. 

Detta val av tidpunkt ger oss inte bara möjligheten att rimma utan skapar även intresse för Kolmården vid en tid när djurparker annars är inaktuella. Fadderskapsprogrammet håller sedan uppe detta intresse året runt.

Printkampanjen följs av en digital lösning där Sveriges odiskutabelt största forum för oavsiktlig humor, familjeliv.se, tar vår insikt till en ny nivå.

Studentcase från utbildning på Yrgo, inlagd i portfolio februari 2020.

IMG_0731.jpg

PRINTANNONSER

print_fisk.png
print_kanin.png

KAMPANJSIDA FÖR FADDERSKAP

GEURILLA LIGHT PÅ FAMILJELIV.SE

Den digitala kampanjen startar i en geurilla kampanj, där Kolmården går in på familjeliv.se och fabricerar både insändare och svar på insändare. 

Skärmavbild 2019-11-14 kl. 16.06.44.png

INSTAGRAM

Eftersom geuerillakampanjen har både sina juridiska och spridningstekniska begränsningar kompletteras detta med en kampanj på Instagram där detta innehåll visas.

Vill du läsa mer av mina familjelivstexter och läsa fler rim som rimmar med olika djur. Gå in på fliken "Texter" och spela mitt Textroulette! Eller klicka på pennan här....

Projektgrupp

Johan Pollnow

Copywriter

 

Ole Fjellman

Copywriter

Katarina Floer

Art Director

Charlie Ekman

Art Director

bottom of page