top of page
82819433_125110325353431_344431012780336

Hej alla vackra. Mitt namn är Jörgen. Jörgen med Ö. Och jag är HBTQ-konsult på Konsultera Mera Event AB. Tidigt såg jag en lucka i föreläsningsbranschen som jag kunde fylla – lär dig allt om HBTQ på en halvdag. 

 

Och vad är min erfarenhet av HBTQ? Är jag HoMO? Nej, men min grannes dotter är antagligen lesbisk. Och jag har suttit långa timmar på youtube för att läsa in sig på detta ämne. Min favoritbok Alkemisten av Paulo Roberto har guidat mig genom denna process. Viljans kraft är stark! Den “patriakala” kritik boken har fått är för mig egalt. Haters gonna hate!

 

Okej, enough is enough. Jag kan prata mer om vad jag lärt mig av min konkurs som häcksacksimportör senare. Nu ska ni istället få läsa mer om vad som är tanken bakom mig. Varför ger Westpride mig fritt spelrum med ett eget instagram? 

KUND: WESTPRIDE  KANAL: INSTAGRAM

Snabba lösningar i fokus när West Pride lanserar sin antihjälte 

Varför skrattar jag? Skrattar jag åt den där fåniga föreläsartypen? Eller skrattar jag åt mig själv och min egen okunskap om hbtq? 

Skrattar jag ens? 

 

Alla skrattar vi av olika anledningar och det säger något om oss själva. Skrattet är en spegel, ett verktyg för självreflektion. Det okonventionella att göra en humorsatsning för att lansera West Prides djuplodade och komplexa HBTQ-diplomering, gjorde kampanjen både lättillgänglig och tankeväckande. Det är en ironisk samhällskommentar på att man inte kan ta så lätt på komplexa frågor - i synnerhet inte när det rör något så viktigt som HBTQ. Konceptet sker helt och hållet på Instagram. 

Jörgen porträtteras av radioprataren och komikern Rasmus Persson, bland annat känd från Krister i P3 och i podden Faderskapstestet. Han har även medverkat i olika produktioner på SVT. Nu hörs han i kvällspasset i P4.

Studentcase från utbildning på Yrgo, inlagd i portfolio februari 2020.

kindpng_951353.png

INSTAGRAMFLÖDE

Skärmavbild 2020-02-04 kl. 14.16.28.png

INSTAGRAM STORIES

INLÄGG

INSTAGRAM STORIES

INSTAGRAM STORIES

INLÄGG

VIDEOINLÄGG

Projektgrupp

Johan Pollnow

Copywriter

 

Lovisa Olausson

Copywriter

Katarina Floer

Art Director

Marlene Klingener

Art Director

PR

autograf nb.png
gbgvarvet.jpg
gbgvarvetsvar.jpg
bottom of page